magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljes körűen kezeljük megbízóink munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, valamint emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos feladatait.

Mivel a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások szigorúak és gyakran változnak, a gazdálkodó szervezeteknek szükségük van belső vagy külső szakemberekre, akik naprakészen ismerik ezeket a jogszabályokat, követik változásaikat, megelőzik a bírságokat, és biztosítják a szervezet munkavállalóinak és környezetének biztonságát.

A szakemberek belső, állományos alkalmazása azonban legtöbb szervezet számára túl költséges, körülményes és kockázatos. Sokkal hatékonyabb egy külső szakmai szolgáltatót megbízniuk a munka-, tűz- és környezetvédelmi, valamint emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos teendőkkel.


Erre a feladatra vállalkozunk mi, az EU-SYNCHRONIC Kft., folyamatos vagy eseti feladatellátás formájában.

Miért érdemes ránk bíznia szervezetének munkavédelemmel, tűzvédelemmel, környezetvédelemmel és emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos feladatait:

  • 28 éves, változatos iparágakban szerzett tapasztalattal rendelkezünk;
  • Egyszerre kezeljük mind a négy szakterületet, ezek valamennyi alterületén jártasak vagyunk;
  • A legfontosabb feladatokra koncentrálunk, feleslegesen nem terheljük le megbízóinkat, szolgáltatásainkat igényeikhez igazítjuk;
  • Precíz feladatellátást, beszámolási- és dokumentációs rendet biztosítunk;
  • Egyedülálló jogszabályi audit rendszerünkkel képesek vagyunk mérni a fejlődést;
  • A magas szolgáltatási minőséget és biztonságot ISO 9001 alapú minőségmenedzsment rendszerünkkel és szakmai felelősségbiztosításunkkal szavatoljuk.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat:

  • Olyan szervezeteknek, ahol a vezetés tisztában van a biztonság felelősségével, és hatékony megoldásokat keres;
  • Olyan szervezeteknek, ahol a vezetés nincs teljes mértékig tisztában biztonsági kötelezettségeivel, vagy nem tudnak azoknak eleget tenni belső szakmai erőforrásból;
  • Valamint olyan szervezeteknek, ahol egy-egy biztonsági feladat merül fel eseti jelleggel, és ezt megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberrel kívánják megoldatni.

Ha szeretné biztos kezekben tudni szervezetének munkavédelemmel, tűzvédelemmel, környezetvédelemmel és emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos feladatait, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőrünk árajánlatot!