magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

KÖRNYEZETVÉDELEM >  

Telepengedély

Telepengedély kérelem elkészítése

Amennyiben az 57/2013. (II. 27.) Korm. rendelet értelmében az adott vállalkozás tevékenysége bejelentés- vagy telephely engedély kötelesnek számít, úgy számos kapcsolatos teendő merül fel.

Javasoljuk, hogy a bejelentéssel, illetve a telepengedély iránti kérelemmel kapcsolatos feladatokat bízza gyakorlott szakemberre vagy szolgáltatóra. Ezáltal - Ön, mint vezető - időt és energiát takaríthat meg, melyet aztán az Ön által irányított szervezet egyéb dolgaira fordíthat.

A telepengedélyhez és a bejelentéshez is csatolni kell ún. környezetvédelmi tervfejezetet, melynek elkészítését csak megfelelő környezetvédelmi végzettséggel rendelkező személy végezheti.

Cégünk rövid határidővel vállalja a környezetvédelmi tervfejezet elkészítését, melyet megfelelő végzetséggel és gyakorlattal rendelkező szakembereink készítenek el.

Telepengedélyt ellenőrző hatóságok

Az illetékes Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi felügyelőségek ellenőrzik.

Miért velünk készíttesse el a telepengedély kérelmet?

Ha velünk készítteti el az engedély kérelmet, biztos lehet benne, hogy semmi probléma nem merül majd fel az elfogadáskor. Alapításunktól kezdve nyújtjuk környezetvédelmi szolgáltatásainkat. Környezetvédelmi mérnökeink nagy gyakorlati tapasztalattal végzik a telep engedélyezéssel, környezetvédelmi tervfejezet elkészítésével kapcsolatos feladatokat.

Ha az engedélyeztetéshez tapasztalt szakember segítségére van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérő személy neve*:
Cég neve*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Üzenet*:
Mellékletek csatolása:


A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.