magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

ESETTANULMÁNYOK

ACCOR-Pannonia Hotels szállodalánc – benchmarking alapú jogszabályi audit rendszer

Saját fejlesztésű Benchmarking Alapú Jogszabályi Auditunk első gyakorlatba ültetésére az ACCOR-Pannonia Hotels egységeinél került sor 2006-2012 között. A kezdeti időkben a szállodalánc magyarországi tagjai közül a felénél kaptunk lehetőséget elkezdeni a munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásunkat.

A kizárólag magyar jogszabályi környezetre vonatkozó audit szisztémánk alkalmazásával feltártuk az egységek adottságait, majd elkészült a közös szakmai szempontrendszer kialakítása. Ennek eredményeként százalékosan kifejezett adatokat kaptunk a státuszokról, majd erre készült el az a stratégiai terv, amely a szolgáltatási időszakunk alatt leírta a maga fejlődési ívét. Két évvel a munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területére vonatkozó szolgáltatásunk megkezdése után lehetőséget kaptunk valamennyi egységnél. Konkrét, mérhető eredménnyel. A rendszerünk adaptálásának, majd működtetésének a közös célt szolgáló, remek partneri együttműködés volt a motorja.

SIEMENS Zrt. – együttműködés folyamatos megbízással

A SIEMENS Zrt. Késmárk utcai Telephelyen folyamatos megbízással delegált szaktanácsadóink dolgoznak és munkavédelem, tűzvédelem és emelőgép ügyintézés szaktevékenységeket látnak el. A feladatellátás folyamán integrált vállalatirányítási rendszerhez kell alkalmazkodunk.

A rendszeralapok elkészítésére vonatkozó referencia példánk a SIEMENS Zrt. Csepeli Telephelye, ahol a német direktíváknak megfelelően a MEBIR rendszer kiépítésénél vették igénybe szakmai segítségünket, „outsourcing” jelleggel munkavédelem, tűzvédelem szakterületeken.

TRILAK Kft. – delegált szaktanácsadó folyamatos jelenléte

A TRILAK Festékgyártó Kft. „outsourcing”, költségtakarékos megoldást keresett egy delegált szaktanácsadó folyamatos jelenlétével, aki munkavédelem, tűzvédelem területeken látta el feladatát. Itt egy amerikai központtal vezérelt szisztémához kellett igazodnunk a magyar követelmények hozzáillesztésével.

Decathlon sportáruházak – folyamatos szolgáltatás munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területeken

A Tízpróba Magyarország Decathlon sportáruházak feladatellátása évek óta igazolja a közösen kialakított szisztéma előnyeit. Az üzletlánc korszerű, fiatalos vezetési stílusát hamar magunkénak éreztük. A francia rendszerkövetelmény betartása mellett a magyar jogszabályi elvárások beillesztése és az annak való megfeleltetés volt kezdettől a feladatunk, itt jelenleg is folyamatos szolgáltatást végzünk munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területeken.

LKH LEONI Kábelgyár

Kiemelt megbízónk a német érdekeltségű magyarországi telephelye, a LKH LEONI Kábelgyár Hungária Kft. Hosszú szolgáltatási időszak alatt munkavédelem, tűzvédelem, emelőgép ügyintézés és környezetvédelem szolgáltatást végzünk. Munkakultúrájukhoz a szakmai jogszabályi elvárások szerint alkalmazkodni inspiratív, a hosszú időszak bizalma számunkra megtiszteltetés.

Hatvan Város Önkormányzata – folyamatos együttműködés már 15 éve

Egy intézményi példa egységek egyidejű kezelésére a Hatvan Város Önkormányzata és intézményei munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szakmai ellátásának feladata. Ezt a megbízást különböző politikai változásoktól függetlenül, szakmai alapon már tizenöt éve cégünk látja el, mert az önkormányzati vezetés végig a szakmai kompetencia javára hozza döntéseit.

ArcelorMittal

Az idén kaptuk megtisztelő lehetőséget, egyben szakmai kihívást is, melyet az ArcelorMittal Csepeli Telephelyének világszínvonalra törekvő Health and Safety rendszerének megismerése jelent számunkra. Célkitűzésük a „zéró baleset” - melynek minden szakmai eljárásukat alávetik - újra magasabbra emelte az önmagunkkal szemben támasztott szakmai mércénket. A telephelyen három elvárás szakmai integrálása a feladatunk:

  • a külföldi HS szisztéma magas színvonalú elvárásainak adaptálása,
  • a bevezetett MEBIR rendszer működtetésének szakmai moduljai, valamint
  • a magyar jogszabályi elvárások maradéktalan teljesítése.