magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

MUNKAVÉDELEM >  

Munkakörnyezeti mérések

Mikor szükségesek ezek a mérések?

Egy adott munkakörnyezetnek különféle minőségi állapotokat kell kielégíteni, melyek számszerű értékkel jellemezhetők és előírt határértékeknek kell megfelelniük. Számos esetben el kell végeztetni egyes munkakörnyezeti méréseket. Ezt vagy jogszabály írja elő kötelezően, vagy felmerül az esetleges nem-megfelelőség gyanúja, és emiatt válik indokolttá.

Bizonyos munkakörnyezeti mérési eredmények a kockázatértékelés – jogszabályi követelményeknek megfelelő – elvégzésekor is szükségesek (minőségi értékelés).

Ezek célja a megfelelőség egzakt igazolása. A mérések minden esetben hitelesített műszerekkel, akkreditált laboratóriumban kiértékelve kell, hogy megtörténjenek.

Mérések típusai és a jogszabályi hivatkozások

Az alábbi munkakörnyezeti mérések elvégzésre vállalkozunk:

A munkakörnyezeti méréseket ellenőrző hatóság

A munkavédelmi hatóság (OMMF) ellenőrzi.

Miért velünk végeztesse el a méréseket?

Mert minősített beszállítóink rendelkeznek akkreditált laboratóriummal, és gyors és precíz méréseket végeznek. A helyszíni bejárás után rövid időn belül elkészítjük ajánlatunkat, és a megfelelő mérési szakember diszponálása a megrendelés után rövidesen megtörténik. Az ajánlatban feltüntetett határidőt precízen betartjuk, és az elkészült mérési jegyzőkönyveket szakmai garanciával adjuk át. Az árképzés hely specifikusan, a feladat pontos ismeretében lehetséges.

Ha a méréseket tapasztalt szakemberre bízná, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérő személy neve*:
Cég neve*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Üzenet*:
Mellékletek csatolása:


A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.