magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK >  

Eseti Feladatellátás

Bízza ránk szervezetének eseti vagy időszakos munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, valamint emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos teendőit!

Az eseti jelleggel felmerülő vagy időszakos teendőket (pl. vizsgálatok, oktatások, stb.) Eseti Feladatellátás keretében végezzük. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor az Ön szervezeténél aktuálissá válik egy munka-, tűz- vagy környezetvédelemmel, esetleg emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos feladat, akkor elég tőlünk ezekre a feladatokra ajánlatot kérnie, és mi készséggel vállalkozunk gyors és precíz elvégzésükre. A lehetséges feladatok listáját itt böngészheti, a feladatokról egyenként bővebben pedig honlapunk menüsorának Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem almenüiben olvashat.

Ezekben az esetekben érdemes Eseti Feladatellátás keretén belül munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, valamint emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos feladatokkal megbíznia minket:

  • Ha szervezetén belül nincs az említett szakterületeken képzett szakember, ezért külső segítségre van szüksége a jogszabályilag előírt feladatok elvégzéséhez;
  • Ha szervezetén belül van ugyan a szakterületeken jártas szakember, ám képesítés, kapacitás vagy tapasztalat hiányában külső szakértői segítségre van szükségük az előírt feladatok elvégzéséhez.

Ha eseti feladataihoz külső szakember segítségére van szüksége, kérjen tőlünk árajánlatot!
Ajánlatkérő személy neve*:
Cég neve*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Üzenet*:
Mellékletek csatolása:


A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.