magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

MAGUNKRÓL

Ha most ide kattintott, megtisztelt minket azzal, hogy bemutatkozhatunk Önnek röviden, a „humán oldal” üdvözletével.

Talán a cég pályafutása még hitelesebbé teszi a szakma iránti elkötelezettségét, ugyanis közvetlenül a rendszerváltás után alakult, még 1990-ben. Majd a vállalkozások gyerekbetegségeit kinőve az akkori időkben még újdonságnak számító célt tűzött ki maga elé: a komplex munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem együttes kiajánlásával, szolgáltató cégként az outsourcing megoldást ötvözte. Igen újszerű volt ez az akkortájt ébredező piaci környezetben. Kevesen voltunk ilyen kínálattal. Kedvező fogadtatásra találtunk a költségtakarékosságra és professzionális elvárásokra hangsúlyt fektető megbízóinknál. Még mindig vannak attól az időtől fogva bizalmukkal bennünket megajándékozó, hűséges Megbízóink, akiket igen nagy becsben tartunk.

Amikor azzal a feladattal kerültünk szembe, hogy a rendkívül heterogén szervezeti struktúrákban, különféle igények között kellett szolgáltatnunk, praktikus megoldásokat kellett keresnünk a szakmai feladatok hatékony működtetésére. Először saját szervezetünk magfolyamatát definiáltuk, a lehető legegyszerűbben. Ennek alapján szinte minimális előkészítési munkával sikerült a minőségirányítási rendszertanúsításunk 2002-ben. Az ezt követő időszakban alakítottuk ki szolgáltatási rendszerünk jelenlegi elvét is, mely szerint a szerződéseink szakmai mellékleteit igyekeztünk úgy alakítani, hogy mindkét fél számára könnyen követhetővé váljon.

Újabb korszakában, 2006 elejére a cég kidolgozott egy benchmarking alapú jogszabályi audit rendszert, amivel még mindig idegenszerűnek hatott a piacon, és csaknem tíz évnek kellett eltelnie, hogy talán értésre találjon a rendkívüli jelentősége. A lényegi elve a jogszabályi követelmények összevetése bármely cég adottságával, és ennek az eredménynek egzakt, százalékos kifejezése. Ehhez már csak egy stratégiai terv kell a hiányok felszámolásához, és lépésről lépésre garantált a szakmai javulás. Az ACCOR szállodaláncnál volt alkalmunk kipróbálni, és a hat év alatt bizonyította a fejlődésre rendelt erejét. Azóta számos szervezetnél aklalmaztuk sikerrel.

A folyamatirányítási gondolkodás késztetése volt a következő időszak. Ekkor a szakmai szolgáltatásunk minden egyes elemét már folyamatokban írtuk le. Világossá tettük, hogy kinek mi a feladata mindkét oldalon, és hogyan kell ezeket dokumentálni. Ez is bevált, kipróbált módszerünk lett.

A gazdasági válság időszakára – miközben a piac kitermelte a rengeteg kisebb szolgáltató cég megjelenését – versenytársaink száma jelentősen megnőtt. Amit meg kellett ragadnunk mérceként, az a szakmai minőség és a precizitás volt. A szakmai igényesség helyett elterjedő, gyorsan készített, gyakran tartalmilag kifogásolható szakmai anyagokkal szemben, mi még mindig a minőség elvét tartjuk szem előtt, és nem adjuk alább az érték iránti elkötelezettségünket.

Jelenleg a nemzetközileg legkorszerűbb munkabiztonsági gondolkodás elsajátítása a nagy célkitűzésünk. Az EHS gondolkodásmóddal már megbízóink között is ismerkedhettünk, de most tudatosan is szeretnénk alkalmasakká válni, hogy szolgáltatási rendszerünk stabil alapot tudjon képezni a Magyarországon szakmai irányítási rendszerek beültetését megcélzó cégeknél.

A logónk eleme a helikopter rotorja, szimbolikus. A három pillér a három szolgáltatási szakterületünket jelképezi: munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem. Jelképezi a helyből startolás képességét, a rugalmasságot, és a felülemelkedést. A legfontosabb segítség a bonyolultnak tűnő kihívások megoldásánál: a rálátás képessége. Mi ennek a képességünknek a kifejlesztésére törekszünk, így a legkisebbeket is a szakmai értékek felé emeljük, és készek vagyunk tanulni azoktól, akik ebben már kiválóságra tettek szert.