magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

JOGSZABÁLYI AUDIT

A Benchmarking Alapú Jogszabályi Audit lényege és funkciója

A Benchmarking Alapú Jogszabályi Audit cégünk saját fejlesztésű, mérhetőség-orientált vezetőknek készült eszköze, melynek segítségével biztosítható a szervezetek és telephelyeik maradéktalan megfelelése a Magyarországon hatályos munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi és emeléstechnikai előírásoknak.

Cégünk Benchmarking Alapú Jogszabályi Auditja a vezetési gyakorlatban ismert és alkalmazott „benchmarking” módszerre épül. Általános jelentése alapján a benchmarking egy olyan vezetéstechnikai eszköz, melynek lényege, hogy egy összehasonlító elemzés keretein belül számszerűsítjük, hogy bizonyos teljesítménymutatók milyen mértékben térnek el ideális értéküktől. Cégünk Benchmarking Alapú Jogszabályi Auditja esetében ezek a teljesítménymutatók a hazánkban hatályos munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi és emeléstechnikai jogszabályoknak való megfelelés mértékei, célunk pedig a szervezetek és telephelyeik teljesítményének 100%-os jogszabályi védettségének elérése.

Milyen típusú szervezeteknek ajánlott a Benchmarking Alapú Jogszabályi Audit?

  • Vállalkozásoknak, ahol a vezetőség a stratégiai és operatív teendők mellett kevés rálátással és kapacitással rendelkezik a munka-, tűz-, környezetvédelmi és emeléstechnikai előírások folyamatos betartásához, és szeretne egzakt képet kapni cégének biztonsági állapotáról és annak fejlesztési lehetőségeiről, a bírságok, balesetek és káresetek megelőzésének érdekében.
     
  • Több egységből álló szervezeteknek, ahol a vezetőség ugyan gondoskodik a telephelyeire vonatkozó biztonsági előírások betartásáról, ám szeretné sokkal tisztában látni az egységek állapotát, hiányosságait és azok felszámolásának lehetőségeit munka-, tűz-, környezetvédelem és emeléstechnika terén.
     
  • Multinacionális cégeknek, ahol a vezetőség elsősorban a külföldi anyavállalat biztonsági előírásainak igyekszik eleget tenni, ugyanakkor tisztában van a magyar jogszabályoknak való megfelelés fontosságával is, és hatékony, a vállalati folyamatokba integrálható megoldást keres annak biztosítására.

Audit módszerünk megbízhatóságának alapja

  • 28 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk szolgáltató és tanácsadó cégként a munka-, tűz- és környezetvédelem területén.
  • Benchmarking Alapú Jogszabályi Audit rendszerünk kidolgozásában szakterületenként kompetens szakemberek, lektorálásában két munkavédelmi felügyelő, tűzoltóság állományában lévő tűzvédelmi szakértő, valamint környezetvédelmi és igazságügyi szakértő vett részt.
  • Audit módszerünk kifejlesztését követően az Accor Pannonia Hotels 20 egységénél a hatékony együttműködésnek köszönhetően közel 100%-os jogszabályi védettséget értünk el auditunk segítségével.

További Benchmarking Alapú Jogszabályi Audit referenciáink

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot szervezete jogszabályi megfelelőségének felmérésére:

Ajánlatkérő személy neve*:
Cég neve*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Üzenet*:
Mellékletek csatolása:


A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.