magyarenglish
LinkedIn
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 117.
+36 1 350 0967
info@eusynchronic.hu

MULTINACIONÁLIS CÉGEKNEK

  • Szakmai irányítási rendszer bevezetése előtt Önöknél szükség lenne a dokumentációs alapok rendbetételére a magyar jogszabályok alapján?
  • Munkavédelmi, tűzvédelmi szakember felvétele helyett a költségcsökkentő „outsourcing” megoldást keresnek?
  • A külföldi anyavállalat követelményeit szeretnék integrálni és adaptálni a magyar jogszabályi környezetben?
  • Költségtervezéshez egzakt szakmai adatokat várna el, és priorizált stratégiai tervre lenne szükség már az év második felében?
  • Jelenleg nem rendelkeznek szervezeten belül szükséges szakmai kompetenciával egyes szakmai képzés anyagának összeállításához? (e-learning, prezentáció)
  • Ajánljuk: külföldi tulajdonban lévő, Magyarországra telepített cégek, egységek, telephelyek részére.

Cégünk működésének 28 éve alatt volt alkalmunk érzékelni, hogy a külföldi érdekeltségű, Magyarországra települt cégek szakmai követelményrendszerének a magyar jogszabályi követelményekkel való összekapcsolása nehézségbe ütközik. Az anyaország jól működtethető egyedi rendszerei ugyan kiterjednek a munkabiztonság területeire, de egy-egy helyi hatósági ellenőrzés alkalmával többször nehezen bizonyítható be, hogy azok a magyar hatósági kritériumoknak valóban megfelelnek. Szaktanácsadóinkat évek alatt ezek a tapasztalatok és követelmények képezték ki arra, hogy ilyen esetekben segítsék a dokumentációs feltételek előkészítését.

Egy másik általunk tapasztalt helyzet, mikor a cég menedzsmentje (gyakran külföldi minőségi követelmények miatt), szakmai irányítási rendszer bevezetését tűzi ki célul, és a helyi területi vezetők azzal a ténnyel szembesülnek, hogy a szakmai alapdokumentációk nincsenek előkészítve egy tanúsításhoz, és az állományon belül nincs megfelelő szakmai kompetenciával bíró személy, aki ezzel a feladattal megbirkózna.

Másik felvetődő probléma lehet, hogy az éves költségvetési tervhez hiányzik egy olyan egzakt szakmai stratégia (költségszámokkal), amely prioritások szerinti alapot képezhetne a szükséges fejlesztésre. A megoldás, amit kínálunk, hogy ezeket a javasolt költségvonzattal bíró elemeket az éves jelentéseinkben, időben elküldjük megbízónk számára.

A mi szakmai segítségünket az „outsourcing” jellegű, költséghatékony megoldással ajánljuk. Rugalmasan, maximálisan az Önök igényeihez igazodva. A szolgáltatásunkat mérhetővé tettük az által, hogy a szerződésben vállalt követelmények minden egyes pontját időszakonként összevetjük a teljesítésünkkel. Erről rendszeres jelentést készítünk a kompetens vezető számára.

Ha megbízható munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatót keres, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérő személy neve*:
Cég neve*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Üzenet*:
Mellékletek csatolása:


A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.